Mit viselj a következő fesztiválon?

Beköszöntött a fesztiválszezon, ami szerintem az év egyik legjobb időszaka! Még nagyban tart a nyár, de a nyaralás, strandolás, különböző szabadtéri lazulós programok mellett most még egy újabb programlehetőség is előttünk áll:  valamelyik klassz fesztivál meglátogatása. Szerencsére már akkora kínálat van nálunk is a lehető legkülönbözőbb fesztiválokból, hogy bárki megtalálhatja az ő érdeklődési köréhez illőt, legyen az gasztro, zenei, sportos vagy éppen gyerekbarát fesztivál.

Neked már megvan a következő fesztivál, ahova ellátogatsz? És azt is tudod már, hogy mit veszel fel és mibe pakolsz? Utóbbihoz hoztam most már hasznos tippet.

erikataylor fesztiváldivat festival fashion

Mivel a fesztiválszezon főképp augusztusra esik, a nyár legmelegebb napjaival kell majd számolnod. Ezért én azt mondom, hogy az első és legfontosabb szempont legyen a kényelem! Válassz olyan ruhadarabokat, amikben egész nap jól érzed magad, ezért érdemes a természetes anyagokra voksolni. Nekünk a legtöbb felsőnk 100% pamutból készül, és direkt keressük a légáteresztő anyagokat, amik akár egész nap kellemes viseletet biztosítanak.

A női divatba már pár éve megérkezett a haspóló forradalom, ami továbbra is töretlen, különösen a fesztiválszezonban. És ez teljesen érthető is, hiszen a kánikulában jól esik olyan felsőket viselni, amik szabadon hagynak némi bőrfelületet, és nehogy azt gondold, hogy ez csakis hibátlanul lapos hassan elképzelhető! Mire való a magas derekú nadrág? ;) Persze készítünk olyan topokat is, amik takarják a hasat, vagy éppen annyira lezserek, hogy több alkat is bátran választhatja őket.  Nézz körül top és crop top kínálunkban, és találd meg a hozzád illőt! 

Ha pedig inkább a hagyományos póló fazon áll közel a szívedhez, ott is érdemes böngészni!

erikataylor crop topok haspólók

 

Természetesen a fiúkra is gondoltam, nekik a 100% pamut póló a legjobb választás fesztiválra, és ilyenkor érdemes belőle akár egy kicsit lezserebb fazont is választani. Több olyan mintát is terveztem, amik tematikájukban nagyon is passzolnak a fesztiválos életérzéshez, nézd meg férfi póló kollekciónkat itt!

erikataylor férfi és női póló szivárványos

 

Ha az már megvan, hogy mit veszel fel a következő fesztiválra, már csak az a kérdés, hogy mibe pakold azt a kevés dolgot, amire azért mindenképpen szükséged lesz? A jó fesztiváltáska kiválasztása is fontos kérdés, hiszen egész nap veled lesz, arra is alkalmasnak kell lennie, hogy bulizz vele, de jó, ha belefér egy kulacs és egy meleg pulcsi is. Szerintem minden szempontot összevetve a zsinóros hátizsák a legjobb opció, mert akár egészen kicsi, akár nagyobb a csomagod, ezeket a puha hátizsákokat nagyszerűen ki tudod használni. És a legjobb bennük, hogy olyan mintákkal készülnek, amik tökéletes kiegészítői lesznek a fesztiválos szerelésednek! Láttad már a hátizsák kollekciónkat? Nézd meg most!

erikataylor top és hátizsák tacsis

 

Remélem, találtál nálunk olyan felsőt vagy kiegészítőt, ami társad lehet a következő fesztiválon. Ha nem, írd meg bátran e-mailben, hogy milyet kerestél! ;)

És van még egy jó hírem: ahogy a korábbi években, úgy idén is kint leszünk a Sziget fesztiválon az Erikataylor fesztiválkollekcióval. Ha arra jársz, mindenképpen nézz be hozzánk! Nagyon sok olyan terméket viszünk, amit még sehol máshol nem láthattál... ;)